Ja Se Çfarë Thonë Familjarët E Tij, “Ndërroi Jetë” Mirush Kabashi!!!

Ja Se Çfarë Thonë Familjarët E Tij, “Ndërroi Jetë” Mirush Kabashi!!!

Ja Se Çfarë Thonë Familjarët E Tij, “Ndërroi Jetë” Mirush Kabashi!!!

U raportua se sot ka vd ekur në moshën 73-vjeçare aktori i njohur, Mirush Kabashi. Por ky lajm është “fake news”, dhe aktori gëzon gjendje të mirë shën detësore. Gazetarja nga Shqipëria, Edona Haklaj, thotë se ky lajm nuk është i vërtetë dhe se ajo ka biseduar me aktorin Mirush Kabashi dhe ai është në gjendje të mirë shëndetësore.

Leave a comment

Your email address will not be published.