Kosova nuk ka plotësuar të gjitha kushtet për liberalizim vizash

Kosova nuk ka plotësuar të gjitha kushtet për liberalizim vizash

Kosova nuk ka plotësuar të gjitha kushtet për liberalizim vizash

Ambasadorja e Francës në Kosovë, Marie-Christine Butel duke folur për çështjen e liberalizimit të vizave, duke thënë se Franca, bashkë me disa shtete të tjera anëtare të BE-së, konsiderojnë se Kosova nuk i ka plotësuar të gjitha kushtet.

Sa i përket çështjes se liberalizimit të vizave për Kosovën dhe hezitimit të shtetit të saj, ajo ka thënë se Franca konsideron, së bashku me disa shtete të tjera anëtare, se të gjitha kushtet e kërkuara nuk janë plotësuar ende krejtësisht në këtë fazë.

“Për këtë arsye Franca konsideron, së bashku me disa shtete të tjera anëtare, se të gjitha kushtet e kërkuara nuk janë plotësuar ende plotësisht në këtë fazë”, ka deklaruar ndër të tjera ajo.

Leave a comment

Your email address will not be published.