Nga nesër nuk e keni obligim t’i vendosni maskat

Nga nesër nuk e keni obligim t’i vendosni maskat

Nga nesër nuk e keni obligim t’i vendosni maskat

Qeveria e Kosovës ka miratuar propozim vendimin e Ministrisë së Shëndetësisë për përditësimin e masave të reja.Këtë e ka bërë të ditur kryeministri i Kosovës, Albin Kurti përmes një konferencë për media.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Sipas kryeministrit, gjendja epidemiologjike e dy javë më parë dhe situata momentale kanë shtyrë Komisionin Këshillëdhënës dhe Komitetin për Vlerësim që t’i rekomandojnë këto masa.“Masat e dy javëve të fundit janë treguar mjaftë të suksesshme. Duke u bazuar me këtë fazë epidemiologjike në krahasim me dy javë më parë, Komisioni Këshillëdhënës dhe Komiteti për vlerësim kanë rekomanduar një zbutje të lehtë dhe graduale të masave kufizuese“, ka thënë Kurti.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published.