Penzioneret a do te subvencionohen perseri edhe me nga 100€ shtesë? URIMEE

Penzioneret a do te subvencionohen perseri edhe me nga 100€ shtesë? URIMEE

Penzioneret a do te subvencionohen perseri edhe me nga 100€ shtesë? URIMEE

Qeveria e Kosovës ka marr vendim që t’ua ndajë nga 100 euro shtesë të gjithë pensionistet për muajin nëntor. Ndërsa, për muajin nëntor e dhjetor dyfishohen pagesat e përfituesve të skemave sociale. Pra penzioneret nuk do subvencionohen më me nga 100€ shtesë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE APLIKONI

Leave a comment

Your email address will not be published.