Dhimbje E Madhe: Ndahet Lajm Shumë I Hidhur Për Liderin Historik Fatos Nano…

Dhimbje E Madhe: Ndahet Lajm Shumë I Hidhur Për Liderin Historik Fatos Nano…

Dhimbje E Madhe: Ndahet Lajm Shumë I Hidhur Për Liderin Historik Fatos Nano…

Ish kryeministri Fatos Nano, duket se ka shfaqur sot probleme me shēndetin. Lideri historik i PS, ēshtē parē tē zbresē sot nga makina e tij, i shoqēruar nga bashkēshortja Xhoana Nano, ndērsa ka hyrē mē ambjentet e njē spitali privat. Me maskē ne fytyre, Fatos Nano ēshtē ndihmuar nga personeli i spitalit, tē cilet e kanē shoqēruar nē karrocē nē ambjentet e brendshme tē spitalit pēr ndihmē mjekēsore. Nuk dihen problemet shēndetēsore qē kanē detyruar ish kryeminstrin t’i drejtohet ambjenteve tē spitalit pēr asistencē mjekēsore. Ish-lideri i Partisē Socialiste ka mbērritur me makinē nē njē prej spitaleve privatē nē Tiranē. Ai ka zbritur nga makina dhe ēshtē ulur nē njē karrige me rrota, me tē cilēn ēshtē futur brenda nē spital.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

“Hē ku po shkojmē, do bējmē xhiro,“- thotē Nano teksa mban dhe njē maske dhe qē pavarēsisht problemeve qē mund tē ketē pasur, duket se e ka marrē me sportivitet situatēn. Nuk dihet shkaku qē e ka bērē Nanon tē shkojē nē spital atē mbrēmje dhe as shqetēsimet qē ai mund tē ketē pasur nga ana shēndetēsore. Fatos Nano ēshtē 69 vjeç. Ai filloi karrierēn e tij politike nē vitin 1991 pasi u zgjodh Kryeministēr i Qeverisē sē Tranzicionit me qēllim qē tē organizojē zgjedhjet e para demokratike nē Shqipēri. Pas dy muajsh ai u detyrua tē jep dorēheqje. Atē vit ai u zgjodh kryetar i Partisē Socialiste.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published.