Glauk Konjufca tregon se qfare i tha Arben Gashi stafit te tij,kjo gje eshte e papranueshme duhet reagim i menjehershem

Glauk Konjufca tregon se qfare i tha Arben Gashi stafit te tij,kjo gje eshte e papranueshme duhet reagim i menjehershem

Glauk Konjufca tregon se qfare i tha Arben Gashi stafit te tij,kjo gje eshte e papranueshme duhet reagim i menjehershem

Ka dës,ht,uar mbl,edhj,a e Kryesisë së Kuvendit e cila ishte paraparë që të mbahet sot në orën 11:00.Kryetari i Kuvendit, Glauk Konjufca, ka thënë se sipas tij shefi i Grupit Parlamentar të LDK-së, Arben Gashi ka k,ërcë,nua,r sta,fin e tij.“Pati mës,ymje dhe sh,ar,je me fam,il,je shp,reh,je që nuk mund t’i përmendim”, ka thënë ai në një konferencë për media.

Leave a comment

Your email address will not be published.