Ja kush eshte Milica – Kandidatja e re per Presidente te serbise – Permend edhe Kosoven ne fjalimin e saj

Ja kush eshte Milica – Kandidatja e re per Presidente te serbise – Permend edhe Kosoven ne fjalimin e saj

Ja kush eshte Milica – Kandidatja e re per Presidente te serbise – Permend edhe Kosoven ne fjalimin e saj

Ja kush eshte kandidatja e re per Presidente te serbise – Permend edhe Kosoven ne fjalimin e saj.Kandidatja e re pēr Presidente tē Serbisē: Do tē Iuf,tojmē pēr çēshtjen e Kosovēs.Serbia ēshtē para zgjedh,jeve presidenciale, derisa gjatē ditēs sē sotme Milica Gjurgjeviq-Stamenkovski ka zyrtarizuar kandidimin e saj pēr presidente.Ajo ka deklaruar se partia Zavetnici ēshtē forca e tretē mē e fortē politikē nē Serbi.Vendimi pēr kandidimin e saj ēshtē marrē nē asamblenē e partisē, ku morēn pjesē anētarē tē kryesisē, Bordi Drejtues dhe Ekzekutiv si dhe kryetarē tē bordeve, si dhe mbi 1 mijē e 200 delegatē tē ftuar, transmeton lajmi.net.Gjurgjeviq deklaroi se janē tē gatshēm pēr fushatē e qē sipas saj prej 10 vitesh nuk kanē hequr dorē nga parimet e tyre pro,gramore, qē sipas saj ēshtē “Iuf,ta pēr çēshtjet e familjes, ekonomisē dhe çēshtjen e Kosovēs”.“Kosova do tē jetē gjithmonē pjesē e Serbisē”, shtoi tutje ajo.

Leave a comment

Your email address will not be published.