Ministria e Financave jep një superlajm për familjet në asistencë sociale dhe pensionistët

Ministria e Financave jep një superlajm për familjet në asistencë sociale dhe pensionistët

Ministria e Financave jep një superlajm për familjet në asistencë sociale dhe pensionistët

Ministria e Financave ka njoftuar qytetarët se do të bëjnë subvencionimin e energjisë elektrike për familjet me asistencë sociale dhe pensionmarrësit.Në njoftimin e tyre në Facebook, ata kanë thënë se kategoritë që do të përfitojnë nga ky subvencionim janë familjet në skemën e ndihmës sociale, familjet e dëshmorëve të UÇK-së, familjet e viktimave civile, familjet e të zhdukurve, invalidët e luftës, personat e verbër, personat paraplegjikë dhe tetraplegjikë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

“Subvencionimi i energjisë elektrike, sipas ligjeve në fuqi, do të bëhet për vitin 2021, edhe atë për aq muaj sa shfrytëzuesi ka përfituar nga skema/pensioni përkatës”, shkruan në njoftimin e MF-së.Tutje, ata trgojnë se kategoritë e lartëpërmendura 𝐧𝐮𝐤 𝐤𝐚𝐧𝐞̈ 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐣𝐞̈ 𝐪𝐞̈ 𝐭𝐞̈ 𝐚𝐩𝐥𝐢𝐤𝐨𝐣𝐧𝐞̈ për të përfituar nga ky subvencionim.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Leave a comment

Your email address will not be published.