Na habiti gjithe Mjekja kineze, Mjaft me Ko vidi gjithcka ishte nje skeenar i cili ju..

Na habiti gjithe Mjekja kineze, Mjaft me Ko vidi gjithcka ishte nje skeenar i cili ju..

Na habiti gjithe Mjekja kineze, Mjaft me Ko vidi gjithcka ishte nje skeenar i cili ju..

Dhe e spec ializuar në viro logji dhe imun ologji në Hong Kong, shkencëtarja kineze Li Meng Yanpor është arr ati sur në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, thotë se ka prova qe viru si u prodhua në laborator. Vjen nga laboratori në vetëm pak ditë ne do të publikojmë raportin që e vërteton këtë dhe unë nuk mund të hesht edhe të familjarëve dhe miqve të mi.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN.

Është kri tike të njohim origjinën e vir usit pasi ndryshe ne nuk mund ta largojm atë tha ajo. Kjo është hera e dytë që Jan paraqitet në televizion. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE LEXO HISTORINE

Pas intervistës së saj të parë në muajin korrik, për mediat amerikane. Ajo ka deklaruar se punonte me një grup ekspertësh nga më të mirët në botë që në fazat e hershme të studimit të sem/ undjes, por nuk u lejua që të publikonte gjetjet e saj. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE LEXO HISTORINE

Leave a comment

Your email address will not be published.