Publikohen emrat nga ditari sekret i serbise, ka edhe shqiptarë te cilet i sherbyen serbise! (PAMJE)

Publikohen emrat nga ditari sekret i serbise, ka edhe shqiptarë te cilet i sherbyen serbise! (PAMJE)

Publikohen emrat nga ditari sekret i serbise, ka edhe shqiptarë te cilet i sherbyen serbise! (PAMJE)

Publikohen emrat nga ditari sekret i serbise, ka edhe shqiptarē te cilet i sherbyen serbise! (PAMJE)-Shala publikon emrat nga ditari sekret i ush ta,rit serb, ka edhe shqiptarē tē cilēt i shērbyen Serbisē.Esat Shala zbulon dokumentin e ush tri,sē serbe, ku janē emrat e atyre qē kanē kryer ma sa,kra nē Kosovē. Ai ka treguar ekskluzivisht njē ditar sekret tē njē ush ta,ri serb me emrat e tē gjithē serbēve, por fatkeqēsisht kishte edhe shqiptarē nē mesin e tyre tē cilēt kishin shērbyer nē Ush tri,nē e Serbisē dhe qē kishin marrē pjesē nē ma sa,krat ndaj shqiptarēve.“Kēta janē emrat dhe mbiemrat e ush ta,rēve serb tē cilēt vetē i kanē shkruar gjatē Iuf,tēs, emri, mbiemri, data e lindjes dhe njesiti ku kanē shērbyer, por pēr fat tē keq nē kētē ditar ka edhe emra tē shqiptarēve, nuk ka shumē por ka, edhe numrat janē nē cilēn brigadē kanē shērbyer, poashtu kētu ēshtē edhe njē libēr mē sekret i for,cave serbe, ku shkruan nē gjuhen e tyre qē ky ditar ēshtē i ndaluar tē bie nē duart e ar mi,kut, pērmenden tē gjitha be,tejat, ush ta,rēt, por edhe humbjet e fitores gjatē betejave, ky ditar ēshtē marrē nga ush ta,rēt e UÇK-sē” ka theksuar Esat Shala.Videomateriali ne vazhdim:

Leave a comment

Your email address will not be published.