TURP/ Letra e 16 kongresistëve amerikan ne favor te serbise – Heshtje nga Kurti e Vjosa Osmani. Ja cfare permban letra

TURP/ Letra e 16 kongresistëve amerikan ne favor te serbise – Heshtje nga Kurti e Vjosa Osmani. Ja cfare permban letra

TURP/ Letra e 16 kongresistëve amerikan ne favor te serbise – Heshtje nga Kurti e Vjosa Osmani. Ja cfare permban letra

TURP/ Letra e 16 kongresistēve amerikan ne favor te serbise – Heshtje nga Kurti e Vjosa Osmani. Ja cfare permban letra.Diplomaci pasive: Osmani, Kurti e Gērvalla heshtin pēr letrēn e 16 kongresistēve ame,rikanē nē favor tē Serbisē.Serbia i ka bindur 16 kongresistē qē t’i shkruajnē presidentit ame,rikan, Joe Biden, nē favor tē saj. Njē letēr e publikuar gjatē mbrēmjes sē tē shtunēs, e nēnshkruar nga 16 kongresistē, ka bērē qē gjithē mediat serbe tē lavdērohen pēr miqēsinē e pretenduar 140 vjeçare me SHBA-nē.Se Kosova ka njē diplomaci pasive e dēshmon edhe heshtja e institucioneve tē Kosovēs, shkruan Demokracia.com.Qē nga e shtuna kur u publikua letra nuk ka pasur ndonjē reagim diplomatik nga presidentja Vjosa Osmani, krye,ministri Albin Kurti apo Ministrja e Jashtme, Donika Gērvalla.Ndēr tē paktēt qē kanē reaguar ka qenē ish-deputeti i Kuvendit tē Kosovēs, Faton Bislimi. A u ka shkruar tē 16 kongresistēve ame,rikanē, qē nēn,shkruan letrēn drejtuar pre,sidentit Bi den, ku lartēsohej Serbia dhe paraqitej si njē vend mik e aleat i SHBA-sē qē nga Iuf,ta e Dytē Botērore e deri mē sot.16 kongresistēt e kanē lutur pre,sidentin Bi den qē t’i thellojē edhe mē shumē lidhjet mes SHBA-sē dhe Serbisē.Demokracia.com ka publikuar letrēn qē 16 senatorē ia kanē dērguar pre sidentit ame,rikan, Bi den.

Leave a comment

Your email address will not be published.