Vjosa Osmani takon Kadetet / Ja fjalet madheshtore te Presidentes per ta qe po gezojne gjithe vendin

Vjosa Osmani takon Kadetet / Ja fjalet madheshtore te Presidentes per ta qe po gezojne gjithe vendin

Vjosa Osmani takon Kadetet / Ja fjalet madheshtore te Presidentes per ta qe po gezojne gjithe vendin

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, këtë të hënë ka takuar tri k,adetet e FSK-së, Liridona Jashari-Baftjari, Arbenita Grezda dhe Jeta Berisha, të cilat studiuan fu,shë,n e si,guri,së në ShBA e Turqi.Osmani, takimin me tri ka,detet e cil,ësoi si k,renari të jas,htëzakon,shme, ku tha se janë mod,eli që duhet ndje,kur va,jzat dhe gr,atë e Kosovës.

“Kosova ka nevojë për sa më shumë va,jza e gr,a të përfshira në se,tor,in e sig,uri,së, prandaj mora ko,nfir,mimi,n e Ko,mand,an,tit të FSK-së, Gjen,eral,le,jtë,na,nt Bashkim Jashari, për pë,rkrah,jen e tyre të vazh,dues,hme”, është shprehur Osmani, transmeton Klankosova.tv.Më tej, e para e sht,etit tha se sa më të suk,sess,h,me gr,atë dhe va,jzat e Kosovës, ka më shumë si,guri dhe i,mazh të mirë për vendin.

Leave a comment

Your email address will not be published.