Albin Kurti eshte ber “ankth” i Vuçiq / Ja fjalet e presidentit serb per Kryeminstrin tone

Albin Kurti eshte ber “ankth” i Vuçiq / Ja fjalet e presidentit serb per Kryeminstrin tone

Albin Kurti eshte ber “ankth” i Vuçiq / Ja fjalet e presidentit serb per Kryeminstrin tone

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka folur për nismën e Ballkanit të Hapur, por edhe për fa,kti,n se është gati të bi,sed,ojë me kryeministrin e Kosovës, Albin Kurtin, si dhe për vi,zi,tat e të të dërg,ua,rve të p,osaç,ëm të SHBA-së dhe BE-së, Gabriel Escobar dhe Miroslav Lajçak.Vuçiq në një intervistë për tele,vizionin Hap,py ka the,ks,uar se është gjithmonë i gat,sh,ëm të bisedojë me Kurtin.“Edhe pse nuk e shoh shumë të ars,yes,hme të bisedoj me të [Kurtin], meg,jit,hat,ë gjit,hmo,në jam i ga,tshë,m për këtë gjë”, tha Vuçiq.Ndërsa për vizitën e fundit të Escobarit dhe Lajçakut, ai tha se nuk mund të fl,ist,e për det,aj,e, por që sipas tij, ishin bisedime të vës,hti,ra.Për shk,uarj,en e ambasadorit të ri ame,rikan në Beograd, Christopher Hill, Vuçiq tha se edhe pse “për,vo,jat tona nuk janë të le,hta, ne i mirë,presim ato”.Ndërsa për inci,ati,vën e Ballkanit të Hapur theksoi se është një “pro,jekt i men,çur”

Leave a comment

Your email address will not be published.