BE – Amerika Kërkesë Të Papritur Ramës, Shqipëria Urgjent Të Bëjë Këtë Gjë…

BE – Amerika Kërkesë Të Papritur Ramës, Shqipëria Urgjent Të Bëjë Këtë Gjë…

BE – Amerika Kërkesë Të Papritur Ramës, Shqipëria Urgjent Të Bëjë Këtë Gjë…

BE dhe SHBA kanë dalë në një deklaratë urgjente ku i kërkojnë Ramës dhe opozitës që të miratojnë zgjatja e afatit të Vettingut.

BE-SHBA njëzëri thonë se Vetingu i gjyqtarëve dhe prokurorëve është një element thelbësor i Reformës në Drejtësi e cila do të sjellë më shpejt integrimin e Shqipërisë në BE.

BE-SHBA: “Të votohet urgjentisht zgjatja e afateve të vetingut. Kjo nuk është çështje partiake por e interesit kombëtar ndaj deputetët të gjithë duhet ta votojnë në përputhje me rrugën europiane të Shqipërisë:.

Leave a comment

Your email address will not be published.