Dështon propozimi i PDK-së për debat parlamentar kundër shtrenjtimit të rrymës, s’ka kuorum

Dështon propozimi i PDK-së për debat parlamentar kundër shtrenjtimit të rrymës, s’ka kuorum

Dështon propozimi i PDK-së për debat parlamentar kundër shtrenjtimit të rrymës, s’ka kuorum

Ka dështuar propozimi i PDK-së për të mbajtur debat parlamentar pas vendimit të ZRRE-së për shtrenjtim të energjisë elektrike.

Propozimi është mbështetur nga deputetët e partive opozitare LDK dhe AAK, por jo edhe nga deputetët e VV-së.

Pas kësaj përfaqësuesit e PDK-së dhe LDK-së, kanë lëshuar seancën e sotme të Kuvendit.

Leave a comment

Your email address will not be published.