Ja kur hyn ne fuqi vendimi per shtrenjtimin e çmimit te rrymes ne Kosove

Ja kur hyn ne fuqi vendimi per shtrenjtimin e çmimit te rrymes ne Kosove

Ja kur hyn ne fuqi vendimi per shtrenjtimin e çmimit te rrymes ne Kosove

Ja kur hyn ne fuqi vendimi per shtrenjtimin e çmimit te rrymes ne Kosove.Ja kur hyn nē fuqi vendimi i ZRrE’sē, pēr shtrenjtimin e çmimit tē rrymēs nē Kosovē.Bordi i ZRrE-sē ka miratuar ngrit,jen e çmimit tē ener,gjisē elektrike, nē mbledhjen e mbajtur sot.Me vendimin e sotēm, çmimi i ener,gjisē elektrike ēshtē rritur pēr konsumatorēt qē shpenzojnē mbi 800 kWh.Pēr ata qē konsumojnē mbi 800 ēshtē tarifa e lartē prej 12 cent dhe tarifa e ulēt 6 cent. Njēkohē,sisht edhe nē deri 800 tarifa e ulēt prej 3 cent dhe tarifa e lartē prej 7 cent.Tarifat e reja tē çmimit tē rrymēs hyjnē nē fuqi nga nesēr.

Leave a comment

Your email address will not be published.