KFOR-i asgjëson disa municione, mund të dëgjohen shpërthime të forta

KFOR-i asgjëson disa municione, mund të dëgjohen shpërthime të forta

KFOR-i asgjëson disa municione, mund të dëgjohen shpërthime të forta

Ekipet e KFOR-it për asgjësimin e mjeteve shpërthyese do të kryejnë asgjësimin rutinë të municioneve të vjetruara më 8 shkurt 2022 në një ish gurore në komunën e Drenasit.

KFOR në një postim në Facebook thotë se popullsia lokale mund të dëgjojë disa shpërthime të forta midis orëve 9:00 të mëngjesit dhe 4:00 pasdite.

“Do të zbatohen të gjitha masat e nevojshme të sigurisë për të parandaluar çdo rrezik për popullatën lokale dhe mjedisin. Kërkojmë që popullata të qëndrojë larg zonës përreth gurores për sigurinë tuaj. 9 dhe 10 shkurt janë identifikuar si data alternative për asgjësimin e municioneve”, thuhet në njoftimin e KFOR-

it.https://www.facebook.com/KFORRCEast/posts/306279898201648

Leave a comment

Your email address will not be published.