Kjo qfare foli Vjosa Osmani me Kurtin,Konjufcen dhe Gervallen per dialogun me Serbine po trazon ujera ne vend

Kjo qfare foli Vjosa Osmani me Kurtin,Konjufcen dhe Gervallen per dialogun me Serbine po trazon ujera ne vend

Kjo qfare foli Vjosa Osmani me Kurtin,Konjufcen dhe Gervallen per dialogun me Serbine po trazon ujera ne vend

Presidentja e vendit Vjosa Osmani, kryetari i Kuvendit të Kosovës, Gluak Konjufca, kryeministri Albin Kurti dhe ministrja e Jashtme, Donika Gërvalla, kanë zhvi,llu,ar sonte takim të përbashkët.Këtë e ka bërë të ditur vetë presidentja Vjosa Osmani, e cila shkruan në facebook se kanë dis,kutu,ar për nis,mat në f,uqi,zimi,n ndërkombëtar dhe ang,azhim,in në dial,ogun e përq,end,ruar në n,jo,hje, transmeton Klankosova.tv.”Takim javor koo,rdi,nues për pol,iti,kën e jash,tme me kry,etarin Konjufca, krye,ministrin Kurti dhe zëvendëskryeministren Gërvalla. Disk,utu,am për nis,mat për f,uq,izi,m ndërk,ombë,tar të shtetësisë së Republikës së Kosovës dhe an,gaz,him,in tonë në dia,log,un e përq,endr,uar në nj,oh,je”.

Leave a comment

Your email address will not be published.