Pse Albin Kurti, Vjosa Osmani e Glauk Konjufca e injoruan pervjetorin e Rambujesë?

Pse Albin Kurti, Vjosa Osmani e Glauk Konjufca e injoruan pervjetorin e Rambujesë?

Pse Albin Kurti, Vjosa Osmani e Glauk Konjufca e injoruan pervjetorin e Rambujesë?

Pse Albin Kurti, Vjosa Osmani e Glauk Konjufca e injoruan pervjetorin e Rambujesē?23 vjet mē parē, kēta burra vendosēn pēr fatin e Kosovēs. Por nē kētē pēr,vjetor, tre drejtuesit institucionalē tē Kosovēs, Vjosa Osamni, Albin Kurti dhe Glauk Konjufca nuk e thanē asnjē fjalē pēr konferencēn e Rambujesē.Askush nga zyrat e kētyre tre liderēve institucionalē nuk i ka kthyer pērgjigje Klanit pēr kētē heshtje.Kurti gjatē Iuf,tēs dhe pas saj, e mē pas edhe Konjufca si bashk,partiak i tij janē deklaruar kundēr konferencēs sē Rambujesē, por dikush vlerēson se kjo qasje duhet ndryshuar.

Leave a comment

Your email address will not be published.