Rikthehet Eksperti Gjerman I Kurtit, Kjo Është Kontrata E Re E Tij Në KEK

Rikthehet Eksperti Gjerman I Kurtit, Kjo Është Kontrata E Re E Tij Në KEK

Rikthehet Eksperti Gjerman I Kurtit, Kjo Është Kontrata E Re E Tij Në KEK

Kompania gjermane “GE Power AG” e cila ka bërë riparimin e turbinës në Termocentralin B2, do të rikthehet përsëri në Korporatën Energjike të Kosovës.

Kontrata në mes KEK-ut dhe kompanisë gjermane “GE Power AG” për mirëmbajtjen e turbinës që ishte personifikuar si kontrata me “ekspertin gjermanin të Kurtit”, inxhinier i cili kishte asistuar në riparimin e turbinës në bllokun B2, tashmë është përmbyllur.

Vlera e përgjithshme e kontratës është 693 mijë e 560 euro, dhe inxhinieri i kompanisë gjermane do të jetë në Kosovë një vit për të mbështetur ekspertët e KEK-ut për riparimin e DCS-it në TC B.

Leave a comment

Your email address will not be published.