Vuçiq: Refuzova të nënshkruaj pikën e njohjes reciproke me Kosovën në Shtëpinë e Bardhë

Vuçiq: Refuzova të nënshkruaj pikën e njohjes reciproke me Kosovën në Shtëpinë e Bardhë

Vuçiq: Refuzova të nënshkruaj pikën e njohjes reciproke me Kosovën në Shtëpinë e Bardhë

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka komentuar ngjarjen në Shtëpinë e Bardhë gjatë nënshkrimit të Marrëveshjes së Uashingtonit.

Vuçiq tha se ka refuzuar që të nënshkruajë pikën për njohjen reciproke me Kosovën dhe tha se e njëjta gjë ka qenë edhe në Bruksel.

“Ishte situatë e ngjashme edhe në Bruksel. Ishin gjashtë vota për dhe pesë kundër për anëtarësimin e Kosovës në OKB, por unë e kisha popullaritetin më të madh prandaj e kuptuan se ne nuk mund ta pranonim këtë”, tha ai.

Leave a comment

Your email address will not be published.