“Albin Kurti: Si të largohet UÇK-ja do të na pranojë Evropa. Ku eshte liberalizimi i vizave?!”

“Albin Kurti: Si të largohet UÇK-ja do të na pranojë Evropa. Ku eshte liberalizimi i vizave?!”

“Albin Kurti: Si të largohet UÇK-ja do të na pranojë Evropa. Ku eshte liberalizimi i vizave?!”

“Albin Kurti: Si tē largohet UÇK-ja do tē na pranojē Evropa. Ku eshte liberalizimi i vizave?!”Haradinaj: VV ka thēnē se si tē largohet UÇK-ja do tē na pranojē Evropa, ku ēshtē liberalizmi i vizave.Krye,tari i Aleancēs pēr Ardhmērinē e Kosovēs, Ramush Haradinaj ka thēnē se Qeveria Kurti ēshtē mashtrim. Ai ka thēnē se Lēvizja Vetē,vendosje kishte deklaruar se Kosova do tē ketē liberalizimin e vizave dhe do tē pranohet nē Evropē pasi tē largohen nga pushteti ish-krerēt e Ush tri,sē Çlirimtare tē Kosovēs.Nē seancēn e jashtēzakonshme tē Kuvendit tē Kosovēs ku po debatohet pēr shtrenjtimin e rrymēs, Haradinaj ka pyetur Qeverinē rreth liberalizimit tē vizave.“Ju keni shkuar aq larg sa i keni thēnē Kosovēs si tē largohet UÇK-ja ka me na pranu Evropa, kanē me na dhēnē li,beralizimin, ku e keni liberalizimin, ku e keni ju lutem, ju keni hy derē me derē keni thēnē vetēm t’i largoni kēta tē UÇK-sē, komandantēt, qeveria e komandanteve, pronto komandantēt, ku jeni bre, kush ēshtē duke ju pritē. Sot po lavdēroheni qē nuk po harxhoni, nuk po harxhoni se keni mbetē mbyllur, ku ēshtē li,beralizimi i vizave çka ju tha ambasadorja e Francēs para dy-tre ditēsh, jeni mbyt”, ka thēnē Haradinaj.Haradinaj ka thēnē se Vetē,vendosje dhe Albin Kurti janē eksperimente.“Nē Kosovē janē bērē shumē eksperimente, njē eksperiment i tillē ēshtē Vetēvendosje dhe Albin Kurti nē kētē vend, dhe ka me dalē eksperiment dhe ka me dalē e keqja e kētij vendi, mē mirē ēshtē me kuptu tē gjithē ne me kohē sesa me u thellu e me u shpraz mē shumē mina pēr rruge pēr ne, ēshtē mi,nē bukur e keqe kjo ngritja e çmimit tash me ener,gji”, ka thēnē ai.

Leave a comment

Your email address will not be published.