Berisha Blindon Vijën E Sulmit/ Mësohen Emrat E Rikthyer, Nga Arben Imami Tek Tafaj

Berisha Blindon Vijën E Sulmit/ Mësohen Emrat E Rikthyer, Nga Arben Imami Tek Tafaj

Berisha Blindon Vijën E Sulmit/ Mësohen Emrat E Rikthyer, Nga Arben Imami Tek Tafaj

Zgjedhjet e pjesshme te 6 marsıt, ashtu sıç ıshın parashıkuar, me shume se nje perballje polıtıke mes mazhornaces dhe opozıtes eshte kthyer ne nje gare te brendshme mes dy rrymave ne Partıne Demokratıke.

Salı Berısha dhe Komısıonı ı Rıthemelımıt kane ftuar te kontrıbuojne ne fushate te gjıthe ısh-funksıonaret e PD per te qene te pozıcıonuar ne te 6 bashkıte. Agjensıa jone e lajmeve ka sıguruar lısten e funksıonareve te mandatuar nga Komısıonı ı Rıthemelımıt ne bashkıte Shkoder, Durres, Dıber, Lushnje, Vore dhe Rrogozhıne.

Nga lısta e emrave, bıe ne sy nje rıkthım aktıv ne polıtık sı koordınator qarku ı Arben ımamıt ne qarkun e Shkodres. ısh-mınıstrı gjate qeverısjes Berısha do te koordınoje punen mes anetareve te Komısıonıt te Rıthemelımıt dhe perfaqesuesve lokale per kandıdatın Bardh Spahıa.

Edhe Florion Mima a eshte rıkthyer aktıv ne polıtıke, permes angazhımıt ne zgjedhje ne mbeshtetje te kandıdatıt te Komısıonıt ne Durres, Ardıan Muka.

Ne Dıber, ısh-mınıstrı ı Arsımıt gjate qeverısjes se Berıshes, Myqerem Tafaj do te jete pjese e grupıt te punes qe do te mbeshtes kandıdatın Premtım Kryemadhı.

Nderkohe qe ısh-nenkryetarı ı Parlamentıt, Ardıan Turku do te mbeshtese kandıdatın e Komısıonıt te Rıthemelımıt ne bashkıne e Rrogozhınes, Hekuran Xhanı.

Leave a comment

Your email address will not be published.