E FUNDIT/ Ja kush jane dy deputet te kuvendit qe nuk kane shpenzuar asnje cent prej shtetit qe nga 2011

E FUNDIT/ Ja kush jane dy deputet te kuvendit qe nuk kane shpenzuar asnje cent prej shtetit qe nga 2011

E FUNDIT/ Ja kush jane dy deputet te kuvendit qe nuk kane shpenzuar asnje cent prej shtetit qe nga 2011

E FUNDIT/ Ja kush jane dy deputet te kuvendit qe nuk kane shpenzuar asnje cent prej shtetit qe nga 2011.Shpenzimet nga 2011: Albin Kurti dhe Adem Grabovci nuk kanē shpenzuar asnjē cent.Kuvendi i Kosovēs ka publikuar shpenzimet e udhē,timit tē deputetēve pēr periudhēn 2011-2021.Nēpērmjet njē komunikate nē web-faqen e Kuvendit, ēshtē thēnē se kompensimi i shpenzimeve tē udhē,timit tē deputetēve ēshtē bērē nē bazē tē vendimit tē kryetarit tē Kuvendit tē Republikēs sē Kosovēs, nr. 04-V-079, tē datēs 10 tetor 2011, i nxjerrē nē bazē tē nenit 20 tē Ligjit nr. 03/L-111 pēr tē drejtat dhe pēr,gjegjēsitē e deputetit.“Deputeti kompensohet pēr shpenzimet e udhē,timit si nē vijim: deri nē 30 km – 10 euro, deri nē 60 km – 20 euro dhe mbi 60 km – 30 euro, pēr pjesē,marrje nē punimet e seancēs plenare dhe nē komisione”, thuhet nē kumtesēn e Kuvendit tē Kosovē.Kompensimi i shpenzimeve tē udhētimit sipas kētij institucioni, nuk nēn,kupton shpenzimet pēr derivate, por pēr tē gjitha mēnyrat e udhē,timit.Nēse shikohen listat nga viti 2011, ish Shefi i Grupit Parlamentar tē PDK-sē z. Adem Grabovci dhe kreu i LVV-sē z. Albin Kurti nuk kanē shpenzuar asnjē cent pēr udhe,time respektivisht karburant.

Leave a comment

Your email address will not be published.