E FUNDIT/ Zbulohet ‘sekreti i madh’ se si milici serb u maskua me uniforme te UÇK-së per te kryer misione anti-shqiptare

E FUNDIT/ Zbulohet ‘sekreti i madh’ se si milici serb u maskua me uniforme te UÇK-së per te kryer misione anti-shqiptare

E FUNDIT/ Zbulohet ‘sekreti i madh’ se si milici serb u maskua me uniforme te UÇK-së per te kryer misione anti-shqiptare

E FUNDIT/ Zbulohet ‘sekreti i madh’ se si milici serb u maskua me uniforme te UÇK-sē per te kryer misione anti-shqiptare.Milici serb: Gjatē Iuf,tēs nē Kosovē u maskova me uniformē tē UÇK-sē pēr tē kryer ope,racione.Slavko Nikic, ēshtē kolonel i MUP-it serb dhe pjesētar i shērbimeve sekrete serbe. Njihet edhe si mik i mirē i kjri,mi neIit Ratko Mladic. Ka jetuar nē Prishtinē, kurse sot ēshtē njē nga kozakēt e rusēve nē Ballkan.Nē njē emision nē Serbi, ai ka pranuar se ka qenē i maskuar me uni,formēn e UÇK-sē nē disa raste.Ky emision u transmetua nē Serbi derisa Nikic po e publikonte librin e tij me rrēfimet pēr Iuf,tēn.“Kanē menduar se kjo foto ēshtē montazh, por ua siguroj unē se uniforma ēshtē e vērtetē”, ka thēnē ai.“Kjo ēshtē uniforma qē unē nē njē moment e kam veshur sepse ashtu mē lehtē kam mundur ta kryej atē qē ka qenē nē interes tē shtetit tē Serbisē dhe mbrojtjes sē tē dobētit serb nē Kosovē”-Ju ftojme te ndiqni deklaratēn e tij shokuese tē thēnē publikisht:Nē video fillimisht shfaqen foto dhe tregohet se kush ēshtē Slavko Nikic e pastaj deklarata e tij:

Leave a comment

Your email address will not be published.