Hoti: S’ka pasur nevojë të rriten kaq shumë tarifat e energjisë

Hoti: S’ka pasur nevojë të rriten kaq shumë tarifat e energjisë

Hoti: S’ka pasur nevojë të rriten kaq shumë tarifat e energjisë

Deputeti i LDK-së, Avullah Hoti, ka thënë se nuk ka pasur nevojë të kishte rritje kaq të madhe të tarifave të energjisë elektrike, sipas tij do të mund të bëhej ndonjë zgjidhje.

Sipas tij, krizën energjetike nuk e ka shkaktuar kjo qeveri por vendimet e saj e të ZRrE-së.

“Nuk ka pasur nevojë të rriten kaq shumë tarifat për energji, ka pasur mundësi të gjendet një zgjidhje, dhe të dakordohemi se si të shkojmë përpara. Krizën energjetike nuk e ka shkaktu kjo qeveri por sa randë po e përjetojnë qytetarët dhe bizneset, varet nga veprimet e qeverisë që e rëndojnë barrën që do ta kemi si rezultat i vendimin e ZRrE-së”, shtoi a

Leave a comment

Your email address will not be published.