Afrim Muqiqi: “Ta Dini, Kush Mdo Ne Darsem Duhet Me Mi Njeh 12 Mi € Copa, Boll Ke Mo…”

Afrim Muqiqi: “Ta Dini, Kush Mdo Ne Darsem Duhet Me Mi Njeh 12 Mi € Copa, Boll Ke Mo…”

Afrim Muqiqi: “Ta Dini, Kush Mdo Ne Darsem Duhet Me Mi Njeh 12 Mi € Copa, Boll Ke Mo…”

Këngëtari Afrim Muqiqi ka qenë i ftuar sot në Frontal n’T7 për të diskutuar rreth kërkesave të këngëtarëve për të mundësuar mbajtjen e dasmave e rrjedhimisht angazhimin e këngëtarëve nëpër to.

Muqiqi ka thënë se institucionet po diskriminojnë këngëtarët dhe po u pamundësojnë atyre të marrin pjesë në dasma.Por ajo që ka rënë në sy, ka qenë një orë në dukje e shtrenjtë e dizajnuar me disa gurë që shkëlqenin dhe pjesë metali me ngjyrë ari.

Leave a comment

Your email address will not be published.