Demaçi: Me Kurtin jam ftohur kur e kam ftuar për të shkuar në ceremoninë e Pavarësisë dhe ai refuzoi

Demaçi: Me Kurtin jam ftohur kur e kam ftuar për të shkuar në ceremoninë e Pavarësisë dhe ai refuzoi

Demaçi: Me Kurtin jam ftohur kur e kam ftuar për të shkuar në ceremoninë e Pavarësisë dhe ai refuzoi

Këto detaje i ka dhënë ai për dokumentarin e shfaqur në Klan Kosova në vitin 2016.

Adem Demaçi gjithashtu ka treguar se se me Kurtin i kishte ftohur raportet kur për Shpalljen e Pavarësisë së Kosovës e kishte ftuar të shkonin në Ceremoni në Kuvend dhe ai kishte refuzuar.

Leave a comment

Your email address will not be published.