Duda Balje tregon se cili eshte dallimi ne mes te Albin Kurtit dhe Avdullah Hotit

Duda Balje tregon se cili eshte dallimi ne mes te Albin Kurtit dhe Avdullah Hotit

Duda Balje tregon se cili eshte dallimi ne mes te Albin Kurtit dhe Avdullah Hotit

Deputetja e Kuvendit të Kosovës, Duda Balje, ka ko,men,tuar v,epri,met e kryeministrit Albin Kurti dhe ish-kryeministrit Avdullah Hoti.Përgjigja e saj nuk ka mun,gu,ar as për ish-kryeministrin Ramush Haradinaj.Kryeministrin aktu,al Albin Kurtin e vlerëson st,r,ikt derisa Avdullah Hotin e pre,zant,on si kryeministër ”të bu,të”.“Kurti është më str,ik,t, Hoti ishte më i bu,të, më i kup,tu,esh,ëm”, u shpreh ajo në Oxygen në Klankosova.

Leave a comment

Your email address will not be published.