E FUNDIT/ Burrit te Vjosa Osmanit i vjen nje ‘goditje’ qe nuk e priste nga organizatat nderkombetare – Ja per cfare behet fjale

E FUNDIT/ Burrit te Vjosa Osmanit i vjen nje ‘goditje’ qe nuk e priste nga organizatat nderkombetare – Ja per cfare behet fjale

E FUNDIT/ Burrit te Vjosa Osmanit i vjen nje ‘goditje’ qe nuk e priste nga organizatat nderkombetare – Ja per cfare behet fjale

E FUNDIT/ Burrit te Vjosa Osmanit i vjen nje ‘goditje’ qe nuk e priste nga organizatat nderkombetare – Ja per cfare behet fjale.Organizatat ndēr,kombētare i reagojnē deklaratave denigruese tē Zotēriut tē Parē.Federata Evro,piane e Gazetarēve (EFJ) dhe Federata Ndērkombētare e Gazetarēve (IFJ) kanē reaguar pas deklaratave deni,gruese tē Zotēriut tē Parē, Prindon Sadriut, kundrejt gazetarēve nē Kosovē.EFJ i ka bērē thirrje Sadriut, t’i ndalojē suI,met e vazhdueshme ndaj gazetarēve, pērcjell Demokracia.com.“EFJ i bēn thirrje Prindon Sadriut t’i ndalojē suI,met e vazhdueshme ndaj gazetarēve”, ka shkruar Sekretari i Pērgjithshēm i EFJ, Ricardo Gutierrez.Nga IFJ thonē se komentet e burrit tē presidentes Osmani drejtuar gazetarēve dhe mediave janē thellēsisht tē papēr,shtatshme, derisa theksojnē se liria e shprehjes ēshtē njē komponent themelor i demokracisē.

“Ne i dēnojmē komentet e Zotēriut tē Parē, Prindon Sadriu ndaj organeve tē shtypit duke i cilēsuar si “ndēr,marrje e pērbashkēt kjrim,inaIe” si thellēsisht tē papērshtatshme. Liria e shprehjes ēshtē njē komponent themelor i çdo demokracie”, thuhet nē reagimin e IFJ.Bashkēshorti i presidentes Osmani, Prindon Sadriu, nē njē postim nē facebook kishte pērdorur gjuhē urryese ndaj mediave duke i quajtur ato “Ndēr,marrje tē Pērbashkēta Kriminale”.Lidhur me deklaratēn e Sadriut, ka reaguar edhe Asociacioni i Gazetarēve tē Kosovēs.Mirēpo, pavarēsisht reagimeve, Prindon Sadriu nuk i ka tērhequr fjalēt e rēnda pēr gazetarēt por, i ka ndarē ata nē profesionistē dhe joprofesionistē. /Demokracia.com/

Leave a comment

Your email address will not be published.