Edi Rama per shtrenjtimin e rrymes ne Kosove: Une nuk e braktis popullin

Edi Rama per shtrenjtimin e rrymes ne Kosove: Une nuk e braktis popullin

Edi Rama per shtrenjtimin e rrymes ne Kosove: Une nuk e braktis popullin

Edi Rama per shtrenjtimin e rrymes ne Kosove: Une nuk e braktis popullin.I ankohen pēr çmimin e naftēs, Rama ua pērmend shtrenjtimin e rrymēs nē Kosovē: Unē s’e braktis popullin.Krye,ministri i Shqipērisē Edi Rama ka replikuar me komentuesit nē profilin e tij Facebook nē lidhje me rritjen e çmimit tē karburantēve.Njē qytetar e pyet Ramēn nē lidhje me çmimin e lartē tē naftēs por kreu i qeverisē shqiptare e mohon njē gjē tē tillē, duke e pērmendur shtrenjtimin e ener,gjisē elektrike nē Kosovē e duke mohuar se po e braktis popullin.Kryeministri shqiptar pyetet nēse e di se nē vend çmimi i naftēs ēshtē 200 mijē lekē, por Rama ia kthen se njē gjē e tillē nuk ēshtē e vērtetē.“Sikur kjo te ishte e vertete sot çmimi i energjise do kishte kercyet pēr,pjete si ne Kosovē apo si ne vende te tjera pērreth, por e kundērta ēshtē e vērtete, braktisja e popullit nuk ka asnjē lidhje me mua”, shkruan Rama nē komentin e tij.Ndēr,kohē njē tjetēr komentues i kujton krye,ministrit se ai e ka pyetur pēr çmimin e naftēs dhe jo tē energjisē dhe Rama ja kthen se e di se pēr çfarē ēshtē pyetur.“E di pēr çfarē me pyeti dhe janē tē lidhura bashke gjerat, prandaj edhe nuk duhen pare te shkēputura se arka e shtetit njē ēshtē”, shprehet ndēr tē tjera kryeministri.

Leave a comment

Your email address will not be published.