Ja kush eshte Shqiptari qe bleu shtepine e Slobodan Millosevic per 3 miljon euro

Ja kush eshte Shqiptari qe bleu shtepine e Slobodan Millosevic per 3 miljon euro

Ja kush eshte Shqiptari qe bleu shtepine e Slobodan Millosevic per 3 miljon euro

Shqiptari qe bleu shtepine e serbit me te felliqur cetnikut dhe ish udheheqsit te lvftrave me te per gj a k s h m e ballkanike ato ne bosnje kosove e me gjere Slobodan Milosevic.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Ai tani me nuk jeton dhe pas nje dekade shtepija e tij personale behet e nje shqiptari kjo ishte tmerresisht e pa pranueshme per serbet.DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE JU KENI MUNDESI TE LEXONI ME TEPER

Leave a comment

Your email address will not be published.