Krasniqi: Intensifikimi i bashkëpunimit Kosovë – Shqipëri duhet të jetë prioritet shtetëror

Krasniqi: Intensifikimi i bashkëpunimit Kosovë – Shqipëri duhet të jetë prioritet shtetëror

Krasniqi: Intensifikimi i bashkëpunimit Kosovë – Shqipëri duhet të jetë prioritet shtetëror
Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi gjatë vizitës së tij zyrtare në Shqipëri ka takuar sot Kryetaren e Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, zonjën Lindita Nikolla.

Përmes një postimi në Facebook, Krasniqi tha se me Kryetaren Nikolla kanë diskutuar për thellimin e bashkëpunimit në mes të Kuvendit të Kosovës dhe Kuvendit të Shqipërisë dhe për mundësinë e krijimit të platformave të përbashkëta të veprimit.

“Partia Demokratike e Kosovës e konsideron prioritet shtetëror intensifikimin e bashkëpunimit ndërmjet Kosovës dhe Shqipërise, në të gjitha fushat, andaj do të vazhdoj të luaj rol qendror në këtë drejtim. Dy shtetet tona duhet të jenë bashkë e më të forta, në rrugën e integrimit euro-atlantik.”, theksoi Kransiqi.

Leave a comment

Your email address will not be published.