LAJMI FUNDIT / 300 Euro do ti takojne seciles Familje. Ja se si…

LAJMI FUNDIT / 300 Euro do ti takojne seciles Familje. Ja se si…

LAJMI FUNDIT / 300 Euro do ti takojne seciles Familje. Ja se si…

Javën e ardhshme do të kalojë l igji për rimëkëmbje ekonomike, shkr uan Gazeta Express.Ndë,rsa nga këtu ka premtuar se në javën e ardhshme do të kalohet l igji për rimëkëmbje ekonomike dhe do të definohen të çështjet, ku përfshihen mjetet që do të mar rin qytet,arët nga kursimet e tyre por edhe leh,tësira të tjera që do të bëhen për bi ,zneset.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published.