Lajmi i mirë: Qeveria rritë socialin , ja sa do te merrni tani!

Lajmi i mirë: Qeveria rritë socialin , ja sa do te merrni tani!

Lajmi i mirë: Qeveria rritë socialin , ja sa do te merrni tani!

Qeveria e Kosovës ka miratuar për dyfishimin e pagesës për përfituesit e skemës së ndihmës sociale për periudhën nëntor- dhjetor 2021, shkruan IndeksOnline.Personat të cilët e marrin socialin do të kenë dyfishim për muajin nëntor dhe dhjetor.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE APLIKONI

Qeveria miratoi vendimin për dyfishimin e pagesës për përfituesit e skemës së ndihmës sociale për periudhën nëntor- dhjetor 2021.Me anë të këtij vendimi, Ministria e Financave, Punës dhe Transfereve ndanë mjete të cilat synojnë përkrahjen financiare për përfituesit e skemave të ndihmës sociale për periudhën Nëntor – Dhjetor 2021, me dyfishim të pagesës mbi vlerën bazë dhe shtesave, të aprovuar më parë me vendim të Qeverisë”, thuhet në njoftim.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE APLIKONI

Leave a comment

Your email address will not be published.