Milaim Zeka: Kur ka qenë Hashim Thaçi në politikë, Albini ska ditë me i lidh tojat

Milaim Zeka: Kur ka qenë Hashim Thaçi në politikë, Albini ska ditë me i lidh tojat

Milaim Zeka: Kur ka qenë Hashim Thaçi në politikë, Albini ska ditë me i lidh tojat

Ne nje emision ne Shqiperi gazetari i njohur Milaim Zeka ka thene qe, Milaim Zeka:

A eshte ky nje pro.vokim i radhes nga Milaim Zeka pasi qe nuk mundi asgje te beje ne parlament dhe me partine e tij?

Leave a comment

Your email address will not be published.