Përhajr Na Qoftë/ Ish Pr Esidenti Hashim Thaçi Po Kthehet Si ‘H ERO’ Dhe Si ‘BABA’ I Kosovës – Cfar Mendoni ?

Përhajr Na Qoftë/ Ish Pr Esidenti Hashim Thaçi Po Kthehet Si ‘H ERO’ Dhe Si ‘BABA’ I Kosovës – Cfar Mendoni ?

Përhajr Na Qoftë/ Ish Pr Esidenti Hashim Thaçi Po Kthehet Si ‘H ERO’ Dhe Si ‘BABA’ I Kosovës – Cfar Mendoni ?

G azetari i njohur Valon Syla njekohesisht edhe pr onari i Gazetes Metro, dhe ana listi i d ebateve po litike ne Televizionin 7 emi sioni Pr essing, ka thënë se Hashim Thaçi do të kthehet në Kosovë në muajin pr ill. Këto k omente ai ka thënë.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

“Kam inf ormacione që Hashim Thaçi kthehet në pr ill”, ka shkruar ai. Tutje ai ka thënë se në h istorinë e Kosovës janë vetëm dy f igura që do të futen në h istorinë e vendit.“Në hi storinë e Kosovës kanë me u mb ajtë Hashim Thaçi dhe Ibrahim Rugova”, ka shtuar ai. Por sic duket pr illi kaloi dhe ende nuk ka asnje zhv illim sa i perket ngj arjes qe ai ka c ekur.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN

Leave a comment

Your email address will not be published.