URGJENT: Shitet banesa tre dhomëshe e mobiluar për 30,000 euro në qendër

URGJENT: Shitet banesa tre dhomëshe e mobiluar për 30,000 euro në qendër

URGJENT: Shitet banesa tre dhomëshe e mobiluar për 30,000 euro në qendër

Shitet banesa tredhomëshe e mobiluar 30,000 euro/Banesa ka sallon me kuzhine, dy dhoma fjetje, banjo, korridor dhe ballkon. Banesa gjithashtu ka ne shfrytëzim hapesiren e jashtme pasi vetëm ajo ka qasje ne te dhe është e rrethuar enkas për ketë banese…Banesa gjendet ne kat përdhese e larte dhe ka 64 m2 ne flete poseduese ndërsa faktike mbi 70 m2

Leave a comment

Your email address will not be published.