Zot na ruaj… Moti i keq go.det shtetin/ Përm.byten rrugë e shtëpi, mbyllen shkollat në disa rajone!

Zot na ruaj… Moti i keq go.det shtetin/ Përm.byten rrugë e shtëpi, mbyllen shkollat në disa rajone!

Zot na ruaj… Moti i keq go.det shtetin/ Përm.byten rrugë e shtëpi, mbyllen shkollat në disa rajone!

Moti i k eq ka përf shirë Greqinë me re shje të dendura shiu që shka ktuan përmb ytje në shumë zona. Një au tobus me pa sagjerë mbe ti i bll okuar dhe filloi të zhy tej në ujë ditën e djeshme, ndërsa pam jet e njerëzve teksa ndihmonin njëri-tjetrin për të dalë nga ujë, janë shpërndarë kudo. Autobusi u zhyt në ujë në Poseidonos në Paleo Faliro, nën urën në Qendrën Kulturore të Fondacionit Stavros Niarchos, ndërsa udhëtarët në bord formojnë një rr esht, ku të kapur për dore, dalin në anë të rrugës, ndërsa uji u arrin deri në gju.LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN ME POSHTE

Leave a comment

Your email address will not be published.