Vjosa Osmani tregon se sa i kane kushtuar rrobat e Dimrit dhe ku i ka blere

Vjosa Osmani tregon se sa i kane kushtuar rrobat e Dimrit dhe ku i ka blere

Vjosa Osmani tregon se sa i kane kushtuar rrobat e Dimrit dhe ku i ka blere

Presidentja Vjosa Osmani ka vazhduar t’i komentojë disa ra,po,rti,me të medi,ave për jetën e saj.Ajo ka thënë se mediat kanë r,aport,uar se ajo në Brezovicë, në një vizitë që ka pasur me familje ka veshur rroba mijëra euroshe.Megjithatë, ajo thotë se ka ve,shur rro,ba të 15 eurove në “Viva Fresh”.“Isha një natë në Brezovicë pas katër vitesh, edhe thonë keni vesh rroba të skijimit që kushtojnë mijëra euro. Në bazë të ç,ka,fi,t unë aku,zo,hem për një gjë të tillë. Pa,ntal,lona të ski,ji,mit që kemi v,eshur në “Viva Fresh” për 15 euro. Ky është rea,lite,ti”, tha ajo në RTK.Tutje, Osmani thotë se mediat raportuan se ajo me familjen ka veshur skija mijëra eu,roshe të “Schumaherit”, që në fakt është vo,zi,tës i formulave dhe jo sk,ij,ator.“Thonin i keni marrë sk,ijat e Schumaherit që kus,hto,jnë mijëra euro, e ne i kemi marrë me qira”, tha tutje ajo.

Leave a comment

Your email address will not be published.