Alarmon Avokat Koci: Katolikët Po E Lëshojnë Kosovën

Alarmon Avokat Koci: Katolikët Po E Lëshojnë Kosovën

Alarmon Avokat Koci: Katolikët Po E Lëshojnë Kosovën

Avokati Arianit Koci, përmes një shkrimi emocional, rikujton trendin e ikjes së kosovarëve nga Kosova.
Ai shkruan se po mbesin shumë pak katolikë në vend.

Duke rrëfyer një storie familjare, Koci shkruan:

Prej një familje të madhe 12 anëtarëshe të Mark dhe Paulina Kocit (gjyshi dhe gjyshja), të lindur dhe të rritur në Prizren, në Kosovë kam mbetur vetëm une.

Jemi mbi 30 Koc-fara e Markut dhe Paulinës.

Vlen të përmendet që as babën e as djalin nuk e kam më në Kosovë.

Përndryshe, kjo është fati i shumë familjeve katolike nē Kosovë.

Leave a comment

Your email address will not be published.