Albin Kurti Jep Lajm Te Madh Ja Sa Para Do Dhuroje Per Cdo Familje Ne Kosove Sipas Te Ardhurave!

Albin Kurti Jep Lajm Te Madh Ja Sa Para Do Dhuroje Per Cdo Familje Ne Kosove Sipas Te Ardhurave!

Albin Kurti Jep Lajm Te Madh Ja Sa Para Do Dhuroje Per Cdo Familje Ne Kosove Sipas Te Ardhurave!

Albin Kurti Jep Lajm Te Madh Ja Sa Para Do Dhuroje Per Cdo Familje Ne Kosove Sipas Te Ardhurave! Albin Kurti jep Lajm Te Madh ja sa para do dhuroje per cdo familje ne Kosove sipas te ardhurave Kryetari i VV’së Al,bin Kurti ka thënë se fami.ljet që fitojnë më pak se 5 mijë euro në vit do të përf,itojnë 150 euro për fëmijë,Kurti ka s,hkruar në Twitter se nënat e papuna do të përf.itojnë 250 euro në gjashtë muajt e parë të a,mësisë së tyre. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE APLIKONI

Neni 50 i kusht,etutës so.në i garanton mbrojtjen, kujdesin dhe mirëqe,nien e fëmijëve tanë. Prindërit do të kenë pushim 12-mujor të amës.isë/atësisë, ndërsa nënat e papuna do të përfit,ojnë 250 euro në 6 muajt e parë të amës.isë së tyre. Asnjë fëmijë nuk duh.et të jetë i uritur apo të lihet pas dore”. Nëse një famil.je fiton më pak se 7 mijë euro për vit, do të pë,rfitojnë 50 euro për një fëmijë, LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE APLIKONI

Leave a comment

Your email address will not be published.