Djali i Hashim çlirimtarit ia bën 8 me 2 deputetit te Vetevendosjes – Ja per çfare behet fjale

Djali i Hashim çlirimtarit ia bën 8 me 2 deputetit te Vetevendosjes – Ja per çfare behet fjale

Djali i Hashim çlirimtarit ia bën 8 me 2 deputetit te Vetevendosjes – Ja per çfare behet fjale

Djali i Hashim çlirimtarit ia bēn 8 me 2 deputetit te Vetevendosjes – Ja per çfare behet fjale.Djali i Hashim Thaçit i kundērpērgjigjet Salih Zybēs sē VV’sē pēr punēn e shpalljes sē pavarē,sisē.Deputeti i Lēvizjes Vetēvendosje, Salih Zyba, nē njē intervistē nē ATV ka folur pēr pro te,stat e 2007-ēs dhe ngjarjet qē kishin ndodhur atē kohē. Zyba ka thēnē se pro te,stat e organizuara dhe aktivizimi i atēhershēm kishte pērshpejtuar procesin e shpalljes sē pavarē,sisē, derisa ka thēnē se deklarata e shpalljes sē pavarēsisē ēshtē lexuar nga personi joadekuat, duke aluduar nē Hashim Thaçin.“Disa prej detaje janē shumē tē rēndēsishme. Akti, deklarata e shpalljes sē pavarēsisē sē Kosovē nuk ēshtē bērē nga njeriu mē kompetent. Jemi vend parlamentar. Nuk ēshtē bērē nga as krye,parlamentari, as nga presidenti. E kam fjalē nga kush ēshtē lexuar nga kush ēshtē deklaruar”, ka thēnē Zyba nē ATV.Ndaj njē deklarate tē tillē pērmes njē videoje, ka reaguar djali i ish-presidentit Thaçi, Endriti.Ai nē llogarinē e tij nē “instagram” ka publikuar njē video nga momenti i shpalljes sē pavarē,sisē sē Republikēs sē Kosovēs nē Kuvend.

Leave a comment

Your email address will not be published.