E FUNDIT/ Miku i shqiptarëve presidenti Biden me letër të hapur këlyshit Vuçiq – “Duhet ta njihni Kosoven te pavarur perndryshe…”

E FUNDIT/ Miku i shqiptarëve presidenti Biden me letër të hapur këlyshit Vuçiq – “Duhet ta njihni Kosoven te pavarur perndryshe…”

E FUNDIT/ Miku i shqiptarëve presidenti Biden me letër të hapur këlyshit Vuçiq – “Duhet ta njihni Kosoven te pavarur perndryshe…”

E FUNDIT/ Miku i shqiptarēve presidenti Biden me letēr tē hapur kēlyshit Vuçiq – “Duhet ta njihni Kosoven te pavarur perndryshe…”.Biden letēr Vuçiqit: Duhet ta njihni pavarē,sinē e Kosovēs, pa kētē s’keni rrugē pēr nē BE.Presidenti ame,rikan, Joe Biden i ka nisur njē letēr presidentit serb, Aleksandar Vuçiq, ku i ka kērkuar njohjen e pavarē,sisē sē Kosovēs.Biden i ka shkruar kētē letēr Vuçiqit me rastin e ditēs sē shtetit tē Serbisē, pērcjell Demokracia.com.Letra ēshtē publikuar nga presidenca serbe dhe kētu Biden i rikujton Vuçiqit se rruga e vendit tē tij varet nga normalizimi i marrē,dhēnieve me Kosovēn.Biden tutje Vuçiqit i ka shkruar se Bashkimi Evro,pian nuk ēshtē i plotē pa Serbinē dhe tē gjithē fqinjēt e saj.“Aspiratat e Serbisē drejt BE-sē gjithashtu varen nga progresi drejt normalizimi tē plotē tē raporteve nē mes tē Beogradit dhe Prishtinēs, tē cilat, siç edhe ju e dini, duhet tē bazohen nē njohje reci,proke. SHBA-ja qēndron e gatshme qē t’iu mbēshtes pēr tē punuar nē mirēbesim pēr tē arritur njē synim tē tillē. Familja evro,piane nuk ēshtē e plotē pa Serbinē dhe pa tē gjithē fqinjēt e saj”, ka shkruar Biden nē letrēn e tij./Demokracia.com/

Leave a comment

Your email address will not be published.