Nenshkruhet marrëveshja e papritur, Shqipëri – Angli, ja ç’do ndodhë me emigrantët shqiptarë…

Nenshkruhet marrëveshja e papritur, Shqipëri – Angli, ja ç’do ndodhë me emigrantët shqiptarë…

Nenshkruhet marrëveshja e papritur, Shqipëri – Angli, ja ç’do ndodhë me emigrantët shqiptarë…

Shqipëria dhe Anglia kanë nënshkruar një marrëveshje për dëbimin e emigrantëve shqiptarë pa letra dhe të atyre që janë përfshirë në vepra kriminale.
Marrëveshja e re është firmosur nga ministri i Brendshëm, Bledi Çuçi, dhe sekretarja britanike për punët e brendshme, Priti Patel.

Kjo përshpejton dëbimin e shqiptarëve pa leje qëndrimi në Angli apo atyre që përfundojnë dënimet me bur

Leave a comment

Your email address will not be published.