Rruga E Re Me 3 Korsi/ Vepra Gjigante E Ramës, Shkurton Kohë Për Të Mbërritur Në…

Rruga E Re Me 3 Korsi/ Vepra Gjigante E Ramës, Shkurton Kohë Për Të Mbërritur Në…

Rruga E Re Me 3 Korsi/ Vepra Gjigante E Ramës, Shkurton Kohë Për Të Mbërritur Në…

Rruga Elbasan-Prrenjas-Qafë Thanë do të zgjerohet por ndërhyrja finale e saj pritet të bëhet pas hartimit të studim-projektimit.

Në dalje të Elbasanit fillon ndërhyrja e segmentit dhe më pas do të lidhet me Bypassin e Prrenjasit që në përfundim do të shkurtojë distancën dhe kohën për të shkuar drejt jug-lindjes së vendit.

Konsulenti duhet të ketë parasysh mundësinë e zgjerimit me korsi të tretë për parakalimin e mjeteve të tonazhit të rëndë. Rruga e re që do të ndërtohet gjatë qeverisjes “Rama3” dhe duhet të pajiset me të gjithë elementët urban, trotuare, ndriçim dhe nyje në nivel.

Leave a comment

Your email address will not be published.