Takimi mes Glauk Konjufces dhe presidentit kroat po dridh kundershtaret – “Kosova eshte edhe shtepia juaj”

Takimi mes Glauk Konjufces dhe presidentit kroat po dridh kundershtaret – “Kosova eshte edhe shtepia juaj”

Takimi mes Glauk Konjufces dhe presidentit kroat po dridh kundershtaret – “Kosova eshte edhe shtepia juaj”

Takimi mes Glauk Konjufces dhe presidentit kroat po dridh kundershtaret – “Kosova eshte edhe shtepia juaj”.Konjufca-Mesiqit: Kosovēn konsi,derojeni shtēpi tuajēn.Krye,tari i Kuvendit, Glauk Konjufca, ka pritur ish-presidentin e Kroacisē, Stjepan Mesiq, tē cilin e falēnderoi pēr pēr,krahjen e fuqishme qē i ka dhēnē pavarē,sisē sē Kosovēs.Madje, Konjufca i tha Mesiqit qē kur tē vijē nē Kosovē, ta konsideroj kētē shtet si shtēpinē e tij.“Kroacia dhe ju keni dhēnē njē kontri,but tē çmueshēm pēr Kosovēn. Ne me Republikēn e Shqipērisē jemi vēllezēr, kemi marrēdhēnie vēllazērore, por kemi fat qē kemi miq si ju. Kosovēn konsi,deroni si shtēpinē tuaj”.Edhe Mesiq falēnderoi Konjufcēn pēr pritjen qē i bēri.Takimi mes tyre filloi nē ora 11:00 derisa mediat u lejuan qē tē marrin vetēm pamje nē fillim.

Leave a comment

Your email address will not be published.