Bashkëpuntori I Thacit Ja Qet Të “ZEZAT” Veton Surroit Dhe VV-Së – Dikur Argat I Serbisë Tani…

Bashkëpuntori I Thacit Ja Qet Të “ZEZAT” Veton Surroit Dhe VV-Së – Dikur Argat I Serbisë Tani…

Bashkëpuntori I Thacit Ja Qet Të “ZEZAT” Veton Surroit Dhe VV-Së – Dikur Argat I Serbisë Tani…

-Adil Behramaj, dikur këshilltar i ish-presidentit, Hashim Thaçi, ka reaguar pasi publicisti, Veton Surroi, tha se Thaçi kishte uz ur puar dialogun Kosovë-Serbi dhe dë met që i shk aktoi ai janë të mëdha.Lidhur me këtë Behramaj tha se Surroi ka rënë shumë poshtë nga ambiciet për president dhe kryediplomat.

Behramaj nëpërmjet një postimi në Facebook tha se Surroi edhe me argatëri e ka u lur tepër nivelin, gjersa shtoi se ai ishte dikur argat i Jugosllavisë, pas lu f të s, argat i Hashim Thaçit.“Tash po kënaqet edhe si argat i Besnik Bislimit”, shtoi Behramaj në llogarinë e tij në Facebook.Postimi i tij i plotë i

Behramajt:Shumë poshtë ka rënë Surroi nga ambiciet për president e kryediplomat. Edhe me argatëri e ka u lur tepër nivelin. Dikur argat i Jugosllavisë. Pas l uf t ës, argat i Hashim Thaçit. Tash po kënaqet edhe si argat i Besnik Bislimit.Paska folur diçka edhe për presidentin dhe njerëzit e tij, duke harruar që 90 % e këtij “Grupit të ekspertëve” të Qeverisë Kurti janë po të njëjtit që ishin edhe me Hashim Thaçin.Me dy ish-këshilltarë dhe dy ish-ambasadorë të Thaçit, Surroi tashmë është në të njëjtin ekip. Por, në drejtimin kah janë nisur, Vetëvendosjes së shpejti edhe emrin do ia bëjnë UJ DI.Nëse marrëveshjet iu duken pro bl ema tike, këshillojeni Kurtin le t’i anulojë të gjitha! tha nder te tjerash Adil Behramaj.

Leave a comment

Your email address will not be published.