Hashim Thaçi As Nuk Ka Qenë Luftëtar E As Themelues I UÇK-Së”

Hashim Thaçi As Nuk Ka Qenë Luftëtar E As Themelues I UÇK-Së”

Hashim Thaçi As Nuk Ka Qenë Luftëtar E As Themelues I UÇK-Së”

Kush e kër,cënoi Ibrahim Rugovën, kush e vr,au Ahmet Krasniqin?”/Veprimtari i LDK-së në Gjermani reagon ndaj Hisen Berishës

Osman Ferizi

Kryetari i degës së LDK-së në Gjermani, Osman Ferizi, ka reaguar ndaj deputetit të PDK-së, Hisen Berisha, lidhur me pavarësinë dhe Hashim Thaçi.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka porositur deputetin që të mos e glorifikojë kreun e PRONTO-s dhe kapjes së shtetit, gjarprin me helm, përcjell Bota sot.

Ai ka thënë se Thaçi ka qenë ideator për ndarje të Kosovës, derisa ka pyetur se kush e ka kë rcënuar Ibrahim Rugovën e kush e ka v rarë Ahmet Krasniqin.

Ferizi më tej ka thënë se Thaçi nuk ka qenë luftëtar e as themeluar UÇK-në, por do të njihet si profiter lufte e përçarës.

Ai i ka thënë që të mos e vënë në dyshim rolin historik të presidentit Rugova në shpalljen e pavarësisë së Kosovës.

Shkrimi i plotë:

Hisen Berisha! Mos grorifiko kreun e PRONTOMAFISË e hajnisë dhe kapjes së shtetit- Gjarprin me helm, cilën „Pavarësi“ e solli Hashim Thaçi bre, leni demagogjitë, mos u bë ose ke qenë PENG i Pronto faqezive që e quan UÇK-së në Hagë me veprimet e tyre të sabotimit të luftës, intrigave, kë rcënimeve dhe v rasjeve politike, ideatorit të ndryshimit të kufijve të Kosovës (jep tokë Kosove e merr tokë Kosove), kush v rau Min. E Mbrojtjes kom. Ahmet Krasniqin, kush kë rcënoi Ibrahim Rugovën, Fehmi Aganin, Sali Çekaj, Zekirja Canën, Listat e Zeza..…. nga zyrtarët e këtij Shtabi të Përgjithshëm në krye me Hashimin tënd që Amerika e Gjermania e çoi në Hagë. Hashim Thaçi as nuk ka qenë luftëtar e as themelues i UÇK-së, themelues ishin dhe historia e fakteve do i njeh Sali Çekaj, Adem Jasharin, Zahir Pajazitin dhe Ahmet Hoxhën, Hashimi do të njihet si një Puçist, përçarës, dredhagji, profiter lufte, komplotist dhe tani milioner i pasurisë së Shtetit, këta e themeluan organizatën kr iminale SHIK bashkë me strukturat e SHIKSH për të denigruar, shpifur dhe v rarë kundërshtarë politikë si B. Allaqin, Kom. Kumanovën….

Ai që është kundër GJN të Hagës është kundër SHBA, Anglisë e Gjermanisë. Të lutem bile ju mos silleni kështu ose keni mision mik i dashur, duhet demaskuar misionarët, dezertorët dhe sa që u rreshtuan mbrapa bandave që degraduan dhe kompromituan gjakun, sakrificën dhe rolin historik të personalitetit vendimtar të njohjes dhe miqësisë me Evropë dhe SHBA – Dr. Ibrahim Rugova- babait të DARDANISË!”.

Leave a comment

Your email address will not be published.