Ishte Me Origjinë Shqiptare/ Detaje Rrëq.Ethëse Për Aktorin Që Dha Shpirt Mes Rrugës, Festoi Datëlindjen

Ishte Me Origjinë Shqiptare/ Detaje Rrëq.Ethëse Për Aktorin Që Dha Shpirt Mes Rrugës, Festoi Datëlindjen

Ishte Me Origjinë Shqiptare/ Detaje Rrëq.Ethëse Për Aktorin Që Dha Shpirt Mes Rrugës, Festoi Datëlindjen

Lajmi i tri shtë tr onditi botën e aktrimit, ku dy ditë më parë aktori me origjinë shqiptare, Panos Natsis humbi jetën në Greqi, për shkak të një aksi denti automobilistik që i ndodhi. I riu, me shumë premisa në aktrim, festoi ditëlindjen me 3 Janar dhe bëri udhëtimin e tij të fundit më 4 Janar.Në jetën e tij profesionale gjërat nuk mund të kishin shkuar më mirë pasi ai sapo kishte përfunduar xhirimet për serialin…

Leave a comment

Your email address will not be published.